Производство и полагане на горещи, топли и студени асфалтови смеси
Shadow

Защо да изберете студения асфалт РаТек

Студения асфалт „РАТЕК“ е иновативен и висококачествен продукт, който можете да намерите на българския пазар. Качеството му е на световно ниво и позволява да се използва за направата на всякакви пътища – пешеходни зони, паркинги, мостове, летища, магистрали и други.

Едни от най-силните преимущества на студения асфалт „РАТЕК“ са първо, че е много лесен за употреба и второ, че може да се използва практически почти през цялата година.

За улеснение на клиентите са създадени два вида разфасовки – малки от по 25 кг. и големи от по 1 тон, което прави продукта лесен за използване и предпочитан от клиентите.

Както вече казахме, нашия студен асфалт може да се използва почти целогодишно, защото може да се прилага при температури от -29С˚ до +49С˚. Но освен, че има доста широк диапазон в температурата, при която може да се полага – има и още едно преимущество, свързано с климатичните условия. Нашия студен асфалт може да се полага, както в условия на дъжда, така и при сняг.

Избирайки асфалта „РАТЕК“ вие избирате екологично чист продукт, за производството на който е използвана по-малко енергия и са минимизирани въглеродните емисии.

Но това не е всичко, прилагането на студен асфалт „РАТЕК“ означава никакви строителни отпадъци. Всяко неизползвано количество, може да бъде съхранено до появата на следващ участък за ремонтиране. Важно е да знаете, че можете да съхранявате продукта до 2 години на открито!

Разбира се, не на последно място ви препоръчваме да използвате студения асфалт „РАТЕК“, тъй като ще получите дълъг срок на експлоатация на покритието – даваме гаранция от 3 години при спазена технологията на полагане и уплътняване на отремонтирания участък.

При въпроса да изберете ли студен асфалт „РАТЕК“ си отговорете на следните въпроси:

  1. Търсите ли продукт, който е лесен за употреба?
  2. Важно ли е за вас да има дълъг срок на експлоатация?
  3. Искате ли да можете да го използвате целогодишно?
  4. Искате ли студения ви асфалт да е лесен и с дълъг срок на съхранение?
  5. Търсите ли продукт, който да ви позволява веднага след приключване на ремонта движението на МПС да бъде разрешено?
  6. Искате ли да сложите край на строителните отпадъци?
  7. Държите ли на опазването на околната среда?

Ако сте отговорили на поне 3 въпроса с ДА – студения асфалт с марка „РАТЕК“ е точно за вас!